Sophie Peelman, de nieuwe bewoner van ons appartement

“Super enthousiast”, zo reageerde de Antwerpse creative designer Sophie Peelman toen we haar vroegen om het Vitra Partner Store appartement in te richten. Voor het eerst was ze haar eigen klant. Vanaf eind augustus ontdek je het resultaat in onze showroom.

Voor wie je nog niet kent, wie is Sophie Peelman?
Ik ben een creatieve chaoot maar ook weer niet. Ik heb een passie voor interieur en atmosferen, voor de balans tussen het esthetische en het praktische. Interieurdesign is daar één aspect van, maar ik schilder, ik style… Als ik mijn creativiteit maar de vrije loop kan laten. Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen zaak, Peelvrouw. Daarvoor werk ik samen met zowel particulieren als professionals.

Vanwaar komt die naam?
Het is begonnen als een inside joke over mijn achternaam. Zo is het geëvolueerd naar het geheime manifest van een vrouw in een mannenwereld. Mijn designfilosofie zou ik zelf omschrijven als eclectisch maar sereen. Anderen noemen het vrouwelijk, ik vind het sterk en vastberaden.

Heb je al zin om je appartement in onze showroom in te richten?
Ik ben super enthousiast! Vitra is een gevestigde waarde in de internationale wereld van interior design. Als zo’n grote naam je voor zo’n mooi project vraagt, is dat toch ook een bevestiging voor jezelf dat je goed bezig bent.

Kan je voor onze klanten al vertellen hoe je appartement er uit gaat zien?
Ik probeer steeds de ziel van een huis te verbinden met de persoonlijkheid van de bewoner. Voor het eerst had ik mezelf als klant dus heb ik eerst goed geluisterd naar wat ik nodig heb. Bezoekers van de showroom gaan mijn persoonlijkheid zien in de inrichting. Van de meubels over de stoffen tot de accessoires, dit wordt echt mijn appartement.

 

Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, organiseren we graag een housewarming om de nieuwe bewoner van ons appartement te verwelkomen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de evenementen in de Vitra Partner Store.Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.
Product added successful